30 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

God tur - trods alt... 
Fredag d. 13 december 2002 - af  Lars Aagaard  Læst 978 gange.
På forumsiden har man kunne læse om Flemming Sørensens uheldige epsiode med turbåden ´´Bonito´´. Flemming og hans kammeret Torben, havde dog trods alt en god tur på havet. Her er hans beretning fra Fangster.dk:

Torben og jeg stod ud fra Helsingør i FRs båd ved 11-tiden og vejret var bare helt i orden, især de seneste dages gråvejr og friske østenvind taget i betragtning. Vi rundede Kronborgpynten et par gange og så da også fisk på loddet, men der skete ikke noget. Så sejlede jeg en tur over mod midtvejsbøjen og Sverige, da jeg kunne se, der lå nogle turbåde og joller derovre.

Vi dørgede med Dipsyer og Luhr-Jensens Pink Lady (mig), og det første hug var en yderst smuk lille sølvfisk på knap målet, som blev kortvarig beundret og sluppet fri igen. Den havde taget ABUs Toby 30 g BGL (som alle mine fire fisk tog - hvorfor så skifte?). Lidt efter fik jeg også en lille stegetorsk, der ligeledes blev lempet over bord igen. Ovre ved den rød-hvide trafikseparationsbøje lå vi og tullede lidt rundt, men der skete ikke noget, hvis man ser bort fra at ´´Bonito´´ chikanerede os groft ved at sejle direkte ind foran os i et par meters afstand. ´´Nadia´´ lå og cirklede rundt, som om Lars havde fundet en enlig fisk på farveskærmen og ville ramme den i hovedet med pirkene. Mit eget lod viste ikke rigtig noget. Ihvertfald ikke buler.

Efter episoden med ´´Bonito´´ sejlede vi tilbage til området ud for Kronborg på 17-18 meter vand, hvor vi havde observeret fisk ved bunden og termikbobler af blankt vand. Pludselig fik vi begge tilsyneladende hug, men det var altså min Toby, der havde slået til igen. Fisken må have faret på tværs og cirklet om Torbens line, for mens vi rullede ind, kom der lige pludselig et X, hvor linerne sad over hinanden. Da det var fletliner begge to, måtte der lige et par parallelforskydninger til, før vi fik klaret dén opgave.
Så opdagede jeg fisken en 20-30 meter ude og så et glimt af sølv! Den tog et par tilløb til at springe, men dels hang der altså en Pink Lady paravane tre meter foran den med shock absorber på, og dels var vandet kun et par grader, så fighten var ikke noget at skrive hjem om. Den kom ind til båden og så rigtig pæn ud, og efter diverse fægten rundt med arme, ben, fangstnet og stænger, lykkedes det mig at løfte en smuk overspringer om bord.

Kort efter fik jeg så - oven i købet - en ekstra bonus i form af en stegetorsk på ca. 1,5 kg. Torben fik en lidt mindre torsk, der røg ud igen. Havørreden vejede 3,2 kg på den medbragte vægt (vi gættede ellers på 4 kg), men det var bare helt perfekt at få sådan en smukt stykke sølvtøj på sådan en flot vinterdag. Nogle gange lykkes det hele altså!

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard